Top 10 filme romantice din 2013

Filme pur romantice sau comedii romantice din 2013 care sigur o să îţi placă:

1. Drinking Buddies

drinking-buddies-580

O comedie romantică care implică doi colegi, care în fiecare seară după muncă, merg să bea şi să flirteze într-un bar. Cei doi se duc într-un weekend cu câte cineva, weekend care va hotărî dacă sunt meniţi unul altuia sau nu.

2. Safe Haven

SAFE HAVEN

Un film bazat pe renumita carte de dragoste scrisă de Nicholas Sparks. Acţiunea se petrece în jurul unei femei, tocmai venită din nordul Carolinei, care ascunde un secret întunecat. Încercând totuşi să evite crearea de legături cu cei din jurul ei, ajunge să fie apropiată de un bărbat văduv care deţine un magazin şi care are două fete mici.

3. Beautiful Creatures

beautiful-creatures-1024

O fantezie romantică care are în rol principal o fată Lena care ajunge într-un orăşel din sud şi care îi atrage  rapid atenţia lui Ethan, un băiat care era disperat să scape de propria lui viaţă. Relaţia lor este interzisă de familia Lenei, însă ei continuă să rămână împreună. La următoarea zi de naştere , ea trebuie să aleagă între Bine şi Rău.

4. Upside Down

imagesff

O poveste romantică science-fiction influenţată de celebra poveste Romeo şi Julieta. În centrul poveştii se află un bărbat Sturgess care îşi caută dragostea pierdută din tinereţea sa. Cei doi sunt separaţi prin două lumi diferite, situate una cu capul în jos, deasupra celeilalte. Lumea de deasupra este populata doar de oameni bogaţi , iar lumea de jos de oameni săraci parcă blestemaţi să meargă pe podea decât pe tavan.

5. Admission

index

O comedie romantică, în care Fey, care se ocupă cu admiterea la Princeton, îl găseşte pe băiatul ei, pe care l-a dat spre adopţie cu mulţi ani în urmă, cu ajutorul unui fost coleg de liceu. Aceasta încearcă să îl ajute pe Wolff, baiatul ei, să intre la Princeton încercând să fenteze regulile de admitere. Oare merită să-şi dea viaţa peste cap, viaţă pe care şi-a dorit-o dintotdeauna, pentru baiatul pe care l-a părăsit?

6. The Big Wedding

the_big_wedding_quad-1024x768

Un cuplu divorţat de mult timp sunt forţaţi să pretindă că sunt căsătoriţi şi fericiţi, la nunta fiului lor adoptat, pentru a o face pe mama lui biologică, care este foarte credincioasă, fericită. Ca şi actori îi vedem pe Robert de Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton, Ben Barnes.

7. Love is all you need

love-is-all-you-need-poster

O coafeză care şi-a pierdut părul în urma cancerului, descoperă că soţul ei are o aventură. Aceasta merge în Italia la nunta fiicei sale unde întâlneşte un barbat văduv, încă îndurerat după moartea soţiei sale, învinovăţind întreaga lume pentru pierderea ei.

8. Before Midnight

before-midnight-3

Jesse şi Celine trăiesc ca şi cuplu în Paris şi au doua fete gemene. Jesse, un scriitor de nuvele faimos, se luptă să-şi menţină relaţia cu fiul său adolescent, care trăieşte în Chicago cu fosta lui soţie. Fiul îşi petrece vacanţa cu Jesse şi Celine pe o insula din Grecia, înainte să se întoarcă la aeroport spre SUA.

9.  About Time

indexrr

Domhnall Gleeson, un tânăr dintr-o familie de oameni care călătoresc în timp, face o călătorie în trecut pe parcursul căreia se îndrăgosteşte de o femeie. Acesta realizează că, în ciuda abilităţii sale, nu poate salva familiile de necazurile care apar. Ca actriţă în rol principal: frumoasa Rachel McAdams.

10. Baggage Claim

baggage-claim

 

Sătulă să fie cea mai bătrână şi singura femeie singură care nu s-a măritat niciodată din familia ei, o stewardesă de 35 de ani pe nume Patton, se hotărăşte să zboare 30000 de mile, pentru a-şi găsi perechea. Opţiunile ei includ P.Diddy, un pastor, un faimos avocat şi un milionar. Un film care sigur îți ajunge la corason.

Te invit la un film, că ai de unde alege! Vizionare plăcută!

 

Lasă un comentariu